Makabi sporto šventė

Makabi sporto šventė

Praėjusį sekmadienį vykusi „Makabi“ sporto šventė tapo tikra sporto švente, kuri suvienijo visus, nuo mažiausių iki vyriausių, ir paliko dalyviams neišdildomų įspūdžių!

Rugsėjo 29-osios rytą mūsų bendruomenės nariai ir sporto entuziastai rinkosi į renginį, kupiną veiklų ir nuotykių. Šventė prasidėjo 10:30 val., kai visi susirinkusieji šypsojosi registracijos metu ir smalsiai laukė renginio pristatymo. Po to sekė įdomios orientavimosi varžybos, kuriose dalyviai ne tik pademonstravo puikų orientavimąsi, bet ir turėjo progą išbandyti savo strateginius gebėjimus. Jauniausieji makabiečiai tiesiog švytėjo entuziazmu, matydami, kaip gerai jiems sekasi!

Makabi sporto šventės akimirkos / Organizatorių nuotr.

Nuo pat šventės pradžios netrūko ir veiklų prie stalo – visi norintys galėjo pasitikrinti savo loginį mąstymą šachmatų varžybose arba išmėginti nardus. O tie, kurie mėgsta aktyvesnius užsiėmimus, su džiaugsmu mėtydavo frisbi lėkštes, įnešdami dar daugiau judesio ir azarto į dienos programą.

Ne mažiau smagus ir intensyvus buvo komandinių žaidimų etapas. Nuo 12:30 iki 14:00 visi energingai dalyvavo tinklinio ir krepšinio žaidimuose, kurie užkūrė tikrą sporto dvasią. Komandinės pastangos, draugiškos varžytuvės ir sportinis azartas sklandė ore!

Bet visą dėmesį ir adrenalino bangą sukėlė „Krav Maga“ treniruotė, kurią vedė kovos menų meistras Andrejus Zolotinas. Čia dalyviai ne tik įgijo naujų kovos įgūdžių, bet ir pajuto tikrąją kovos menų galią!

Makabi sporto šventės akimirkos / Organizatorių nuotr.

Po šių įspūdingų sporto rungčių, 15:00 val. visi susirinko prie pietų stalo, kur mėgavosi ne tik skaniu maistu, bet ir draugiška atmosfera. Tuo metu vyko diskusijos apie ateities „Makabi“ planus – idėjų netrūko!

Ši šventė suartino bendruomenę, įtraukė visus į aktyvias veiklas ir paliko daugybę šypsenų bei naujų pažinčių. Ačiū visiems dalyviams už laiką kartu ir puikias emocijas!

Laukiame jūsų kituose Lietuvos sporto klubo „Makabi“ renginiuose – prisijunkite ir tapkite šios sporto šeimos dalimi!

Daugiau sporto šventės įspūdžių – nuotraukų galerijoje.