Skautų stovykla

Skautų stovykla

Skaute!

Rugpjūčio 17-19 dienomis Tavęs laukia dar nepatirtas nuotykis, pažintys ir gerai praleistas laikas! Tai stovykla, vienijanti įvairiausių tautybių skautus iš visos Lietuvos – „Draugystės Mazgas“! Atvykęs kartu su broliais ir sesėmis padėsi surišti patį patvariausią ir patikimiausią visai žmonijai žinomą mazgą – DRAUGYSTĖS MAZGĄ.

STOVYKLOS VIETA:

https://maps.app.goo.gl/EknH7EqAB1tE74r87 (Bražuolės Stovyklavietė)

REGISTRACIJA:

https://forms.gle/sryYSvAKHbwETKnG8

Registracija vyksta iki rugpjūčio 15 d. 18:00 val. (registracija patvirtinama tik sumokėjus dalyvio mokestį. Jei dalyvis nebegalės dalyvauti stovykloje, pinigai bus grąžinami apie tai pranešus iki rugpjūčio 15 d. 23:59 val.).

Nori dalyvauti, bet neturi vadovo, kuris galėtų atlydėti? – kreipkis žinute į karolisalekna125@gmail.com

DALYVIO MOKĖSTIS:

Kaina dalyviui 15 eur., Kaina vadovui\lydinčiam asmeniui 5 eur.; Mokama pavedimu į

LT70 3500 0100 0318 3574

Asociacija „Panevėžio vyčiai“

Mokėjimo paskirtyje nurodykite registruojamo skautiško vieneto pavadinimą ir stovyklos pavadinimą “Draugystės mazgas”.

Tėvų sutikimus ir kitą svarbią informaciją atsiųsime užsiregistravusiems.

Informacijos ir atsakymų į klausimus ar kitokios pagalbos galite kreiptis el.paštu karolisalekna125@gmail.com arba į stovyklos viršininką mob.nr. 860645094 (Michail Adomas Kofman).

Veiklos atliekamos įgyvendinant ES Solidarumo projektą “Būkim atviri – pažinkim įvairias kultūras“, kurį prižiūri Jaunimo reikalų agentūra.

Stovykloje vykdomos veiklos dalinai finansuotos Lietuvos skautijos projekto „WE ACT“, įgyvendinamo iš JAV Ambasada Vilniuje / U.S. Embassy Vilnius papildomo reagavimo mažų dotacijų programos, skirtai Ukrainos pabėgelių paramai, lėšomis.

Taip pat dalinai finansuoja Tautinių mažumų departamentas prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės projektu ,,Įtrauki Skautija”.