Kviečiame dalyvauti pasaulinėje Makabiadoje

Kviečiame dalyvauti pasaulinėje Makabiadoje

Mieli makabiečiai!

Jau po metų, liepos 8-22 dienomis, Izraelyje vyks 2025 metų Makabiada – svarbiausios pasaulio žydų sporto varžybos, kurios vyksta kas ketverius metus nuo 1932 metų.

Tai bus 21-osios Makabi žaidynės, suburiančios tūkstančius sportininkų iš viso pasaulio įvairiausiose sporto šakose. Šis renginys yra ne tik sporto, bet ir kultūros bei bendruomeniškumo šventė, kuri skatina draugystę, supratimą ir tarptautinį bendradarbiavimą.

Organizatoriai prašo pateikti dalyvių sąrašus, tad pradedame juos formuoti jau dabar. Kviečiame Lietuvos Makabi sportininkus kreiptis dėl galimybės sudalyvauti šiame įspūdingame sporto renginyje ir susirungti su pajėgiausiais pasaulio žydų atletais.

Norėdami būti svarstomi dėl dalyvavimo Lietuvos delegacijoje, prašome pirmam etapui užpildyti kandidato anketą, kurią galima rasti https://maccabi.lt/…/pirmieji-pasiruosimo-darbai-2025…/

Daugiau apie Makabi žaidynes galite rasti: www.maccabi.org

Visa papildoma informacija teikiama telefonu ir el. paštu. Kontaktus rasite Lietuvos sporto klubo Makabi Facebook paskyroje arba www.maccabi.lt.