Stalo teniso čempionate – „Makabi“ atstovo triumfas

Stalo teniso čempionate – „Makabi“ atstovo triumfas

Praėjusį savaitgalį Kelmėje praūžė jubiliejinis 50-asis Lietuvos stalo teniso veteranų čempionatas. Sveikiname jame puikiai pasirodžiusį Lietuvos sporto klubui „Makabi” atstovaujantį Rafaelį Gimelsteiną, pelniusį vieną aukso ir du bronzos medalius.

45 – 49 metų amžiaus grupėje žaidęs sportininkas rungėsi net trijose kategorijose. Vienetų ir dvejetų rungtyse, buvęs tik per žingsnį nuo finalo, Rafaelis lipo ant trečiosios apdovanojimų pakylos.

Mišrių dvejetų kategorijoje, patekę į finalą, R. Gimelsteinas ir partnerė iš „Sostinės“ klubo Jurgita Grucyte susirungė su labai stipria ir tituluota šios varžovų pora – Anželika Petrauskiene ir Aidu Čeponka. Po dramatiškos kovos, kai ketvirtajame sete varžovams iki pergalės trūko vos vieno taško, Rafaelis ir Jurgitas susiėmė, laimėjo setą ir, galiausiai, rezultatu 3:2 išplėšė pergalę bei aukso medalius.

„Šią pergalę skyriau Lietuvos sporto klubui „Makabi“ ir treneriui Algirdui Majorovui“, – džiaugėsi R. Gimelsteinas primindamas, kad jau šį sekmadienį laisvalaikio ir gero maisto erdvėje „Cvi parkas“ vyks šachmatų bei stalo teniso turnyras, kur galima bus pasivaržyti ir su juo.

Apdovanojimų ceremonijos akimirka:

https://www.youtube.com/shorts/IggeymR8TPQ

 

https://youtube.com/shorts/IggeymR8TPQ?feature=share