Vilniuje – satyrinė programa „Vieno Šenderovičiaus teatras“

Vilniuje – satyrinė programa „Vieno Šenderovičiaus teatras“

Į Vilnių atvyksta garsus satyrikas, rašytojas, dramaturgas Viktoras Šenderovičius. Šįkart žiūrovams jis parengė išskirtinę programą, kurioje ir graudulį keliantys prisiminimai, ir iki ašarų prajuokinsiančios situacijos.

Data: lapkričio 22 d., penktadienis.
Laikas: 19:00 val.
Vieta: Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės J. Heifetzo salė (Pylimo g. 4, III aukštas).
Bilietai: ČIA.

LAIMĖKITE DU BILIETUS Į KONCERTĄ! Eikite į Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės Facebook paskyrą ČIA ir žymėkite draugą, su kuriuo norite eiti į koncertą. Vienas laimingasis arba laimingoji laimės 2 bilietus į programą “Vieno Šenderovičiaus teatras”.

Viktoras Šenderovičius išgarsėjo po „derevni Godiukino“ ir programos „Kukli“, tačiau nuo to laiko praėjo daugiau nei ketvirtis amžiaus, o šiandieninis Šenderovičius – tai rašytojas ir dramaturgas, kurio pjesės statomos teatruose.

Vis tik, kai kurios pjesės dar nėra pastatytos ir jas kol kas galima išgirsti tik autoriaus interpretacijoje.

Programa „Vieno Šenderovičiaus teatras“, su kuria šį kartą Viktoras Šenderovičius atvyksta į Vilnių, yra puiki proga tai padaryti! Pjesė „Maršrutka“, o taip pat prisiminimai apie įvairius laikus, mokytojus ir šiuolaikinius žmones.

Renginyje bus galima įsigyti naują Viktoro Šenderovičiaus knygą, kuri puikiai papildys jūsų unikalų įspūdį apie susitikimą, o, kad įspūdis būdų dar ryškesnis, po koncerto vyks autografų sesija, kurioje kiekvienas galės susitikti su autoriumi, pasidalinti įspūdžiais ir gauti autografą šiam nepamirštamam vakarui prisiminti.