Kviečiame į pikniką – ŠĮ SEKMADIENĮ „CVI PARKE“!

Kviečiame į pikniką – ŠĮ SEKMADIENĮ „CVI PARKE“!

Šį sekmadienį kviečiame išnaudoti gerą orą ir sudalyvauti piknike. „Cvi parke“ galėsite pasimėgauti gėrimais ir užkandžiais, jūsų laukia šachmatų lentos, badmintono aikštelė ir ping pongo stalai. O norintiems ramiai pabendrauti ir pasikrauti gerų emocijų prieš ateinančią savaitę, puikią muziką gros būrys puikų DJ‘ų.

Rugsėjui persiritus į antrąją pusę, mus lepina 27 laipsnių šiluma ir giedras dangus. Geras naujienas skelbia portalai! Krebžda klaviatūros ofisuose, prie staliukų palei gatvę gausiai geriama kava, stilingą garderobą demonstruoja studentai, po vasaros ramybės Vilnius vėl šurmuliuoja.

Ruduo, prasidėjo mokslo metai. Tuo tarpu skvere savo vietą atrado badmintono tinklas, todėl dabar beveik nuolatos palydėtas raketės per tinklą šokinėja plunksniukas. Kas tas plunksniukas? Keistas žodis, pagalvotų literatai, kurių vieno skulptūros nukėlimas dar neseniai kėlė dideles aistras. Aistrų kaip nebūta, skulptūros taip pat. O vietos daugiau!

Tame pačiame skvere šį sekmadienį vyks piknikas. Šachmatai, pledas, badmintonas, knyga, kava ir stalo teniso turnyras. Ir gali būti kad paskutinis šį sezoną, todėl šį sekmadienį melodijomis lepins neįprastai didelis draugų būrys: Čižas, Puppystyle, Kajus, Zemenu, Herman Drowning, Ryo Ishimoto.

Įdienojus, kai jau savo kelius namo atras visą naktį ūžę lėbautojai, kai saulė plačiai nuklos pievą legendinėje Vilniaus vietoje, po truputi pradės rinktis bičiuliai. Jie gulinės, gurkšnos kavą, užkandžiaus, šnekučiuosis ir iš šono pažiūrėjus atrodys, kad nieko ypatingo neveikia. Temti pradės kiek anksčiau, bet tai nesutrukdys stalo teniso turnyrui, nes bus paruoštas specialus apšvietimas, tad nėra abejonių, kad paaiškės vikriausia šio sekmadienio raketė.

Niekas niekur neskubės, visi visur suspės.