LAIMĖKITE 2 BILIETUS Į „Valeria‘s klezmer chariot“ koncertą!

LAIMĖKITE 2 BILIETUS Į „Valeria‘s klezmer chariot“ koncertą!

Pirmą kartą iš Švedijos į Lietuvą koncertinėms gastrolėms atvyksta muzikos grupė, kuri sugebėjo įnoringai, ugningai, stebėtinai giliai sujungti į visumą garsiąją žydų klezmerių muziką su įvairiausiais muzikos stiliais bei žanrais: nuo džiazo iki funky ir Balkanų.
Pirmasis ir vienintelis koncertas įvyks Vilniuje.

Data: rugsėjo 15 d., sekmadienis.

Laikas: 19 val.

Vieta: Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės J. Heifetzo salė (Pylimo g. 4, III aukštas, yra liftas).

IŠSKIRTINĖ GALIMYBĖ Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės nariams – eikite į LŽB Facebook paskyrą https://rb.gy/sxmpm5, komentaruose žymėkite draugą, su kuriuo norėtumėte eiti į koncertą ir laimėkite 2 bilietus.

Laimingąjį (-ą) paskelbsime šeštadienį.

!!! Kitus bendruomenės narius kviečiame REGISTRUOTIS ČIA ir galėsite bilietą įsigyti už unikalią 15 Eur. kainą.

Apie atlikėjus
Maždaug prieš 5 metus viena garsiausių Europoje klarnetininkių Valeria Conte iš Italijos persikėlė gyventi bei kurti į Stokholmą ir aplink save subūrusi patyrusius, profesionalius ir aistringiausius Skandinavijos muzikantus, sukūrė energingą bei uždegančią klezmerių muzikos grupę.
„Viktorijos karieta“ iškart įsibėgėjo, patraukdama prestižiškiausių pasaulio džiazo, folkloro ir kitų įvairiausių festivalių dėmesį.

Prestižinis britų žurnalas „Melody Maker“ apie koncertų atmosferą rašė:
“…Šokite į stebuklingą Valerijos Klezmerio karietą ir važiuokite Viktorijos žaviojo, unikalaus ir su niekuo nesulyginamo klezmerio bangomis! Jūsų kojos kils aukštai, o rankos stipriai plos pagal žaismingo akordeono ir tūbos ritmus. Ansamblio repertuare – virtuoziškos ir aistringos klarneto improvizacijos, egzotiškos klezmer ir balkanų melodijų aranžuotės, dainos jidiš ir hebrajų kalbomis, taip pat originalūs klezmer kūriniai, kuriuos parašė žymi klarnetininkė Valerijos Conte – italų muzikantė, įgijusi muzikos deivės statusą visoje Skandinavijoje, o netrukus, neabejojame ir visame pasaulyje!
Grupės sudėtis:
Valeria Conte – klarnetas ir vokalas
Sara Fridholm – akordeonas
Stian Grimstadt – tuba
Tomas Norberg – būgnai

BILIETAI į vienintelį garsios klezmer – džiazo grupės „Valeria‘s klezmer chariot“ koncertą parduodami visose Bilietai.lt kasose ir internete (visos vietos yra sėdimos ir nesunumeruotos, veikia liftas).

Pirmieji 30 bilietų tik po 39 eurus!!!.
Visa informacija dėl bendradarbiavimo, meet & greet,  bilietų užsakymo, teikiama telefonais: +370 677 00699, +37064536403, +370 61801331, +370 671 76502