Su pergalės diena!

  Mielieji  Antrojo Pasaulinio karo veteranai, geto ir koncentracijos stovyklų kaliniai bei visi Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės nariai, malonu jus nuoširdžiai sveikinti su Pergalės diena, su taikos atėjimo švente. Šioje šventėje daug gėrio, šviesios vilties, todėl patys gražiausi žodžiai liejasi su džiaugsmu.

    Su Pergalės kare švente! Pasaulinis  karas pareikalavo daugybės milijonų žmonių aukų, 6 milijonų mūsų tautiečių, mūsų artimiausių brangių šeimos narių. Antrasis pasaulinis karas paliko liūdną juodą pėdsaką , jis pasiglemžė žmonių auką iš kiekvienos žydų šeimos.

   Mes didžiuojamės jumis, brangieji karo veteranai. Šiandien jūs puošiatės medaliais ir ordinais, jūs šypsotės, jūsų akyse jaudulio ašaros. Jums brangūs Pergalės prisiminimai. Mes linkime jums stiprios sveikatos! Suteikite džiaugsmo savo vaikams, anūkams ir proanūkiams, praturtinkite juos savo gyvenimo patirtimi, įkvėpkite jiems tikėjimą šviesesne ateitimi.

   Šiandien lenkiame galvas, prisimindami jau išėjusius anapilin veteranus. Tebūnie šviesi jų atmintis.   Su švente jus visus! Tebūnie taika !