„Beigelių krautuvėlė“ kviečia

 

KVIETIMAS

2014 m. balandžio 14 d.

Mielieji,

Lietuvos žydų bendruomenės vykdomas tarptautinis žmogaus teisių projektas„Beigelių krautuvėlė“: tolerancijos kampanija prieš antisemitizmo ir neapykantos apraiškas viešojoje erdvėje“ įsibėgėja. Šiuo tikslu organizuojami pirmieji mokymai Lietuvos žydų bendruomenės nariams, projekto savanoriams (tiek jau veikiantiems projekte, tiek dar tik planuojantiems prisijungti) ir kitiems suinteresuotiems asmenims.

Mokymų data: š.m. balandžio 28 d. (pirmadienis).

Mokymų laikas: 9 val. – 17 val. (su pietų pertrauka).

Mokymų vieta: Pylimo g. 4, Vilnius; Baltoji salė.

Pagrindinės mokymų temos: Projekto naujo vizualaus „veido“ pristatymas; 3000 sekundžių apie Lietuvos žydų bendruomenę; Savanorio vaidmuo žmogaus teisių srityje; „Gyvųjų maršas“ – kas tai ir kodėl?; Požiūrio į mažumas kaita žiniasklaidoje. Ar tai pačių mažumų (jų bendruomenių) nuopelnas?; Beigelių krautuvėlės žiniasklaidos monitoringas: pirmosios įžvalgos; darbas grupėse ir komandiniai žaidimai.

Specialioji programa: dalyvavimas tradicinėje eisenoje „Gyvųjų maršas“, kuri visam pasauliui primena didžiulę čia įvykusią tragediją ir sutampa su Izraelyje minima Holokausto diena.

Registracija: iki š.m. balandžio 23 d. (trečiadienio), 12 val. adresu:agne.zilinskaite@lzb.lt

Informacija dalyviams: seminaro metu bus suteiktas maitinimas, transportas į ir iš eisenos. Taip pat yra galimybė kompensuoti kuro sąnaudas atvažiuojantiems į renginį iš kitų Lietuvos miestų. Prašytumėme registruojantis informuoti apie kuro kompensavimo poreikį.

Kviečiame suskubti registruotis, nes vietų skaičius ribotas!

Pagarbiai,

Projekto vadovė

Indrė Rutkauskaitė